Guide til Wolfsburg: Hoteller & Oplevelser i Wolfsburg

Hvis du nogensinde undrer dig over, hvilken by du skal besøge for at opleve storslåede seværdigheder og en overflod af fascinerende historie, så er Wolfsburg byen, du bør besøge.

I dette indlæg kan du læse om hvad du skal se af oplevelser i Wolfsburg, samt de bedste bydele af bo i, når du besøger byen.

Indhold

Fakta om Wolfburg

Wolfsburg er en ægte storby i og en af de største byer i den nordlige region Niedersachsen. Byen har over 100.000 indbyggere og har dermed en god størrelse, til et besøg. Der er et ok liv i byen, og generelt mange turister, der særligt besøger den enorme Autostadt Wolfburg – som har flere millioner besøgende hvert år.

Wolfburg er flot og moderne og ligger ved skov, sø og flod. Så ud over at besøge byen, kan du også opleve naturen.

Fra den danske grænse ved Flensborg, Danmark er der lidt over 300 kilometer til Wolfburg. Hvis du kommer fra Sjælland med færgen til Rostock, så er der ca. 250 kilometer.

Så Wolfsburg ligger rimelig tæt ved Danmark og der dermed et oplagt sted at tage på weekendophold eller tage et stop ved, når du er på kør selv ferie sydpå.

Oplevelser i Wolfsburg?

Science Center Phaeno
Science Center Phaeno

I modsætning til mange moderne byer i Europa, med middelalderkirker og brostensbelagte gader, har Wolfsburg moderne museer, enorme forlystelsesparker og bylandskaber. De vigtigste attraktioner i denne by Wolfsburg inkluderer:

  1. Autostadt Wolfsburg – en by fra 2000, bygget af Volkswagen Company. Andre attraktioner som Tower of Time og tematiske pavilloner designet af Lamborghini, Bentley og Skoda inde i byen.
  2. Volkswagen museum åbnede i midten af 80’erne og rummer mere end 100 unikke udstillinger, som omfatter nye og antikke modeller af køretøjer fra samme virksomhed
  3. Science Center Phaeno – denne underholdning er en af Wolfsburgs mest berømte attraktioner. Det er et interaktivt undervisning og lærings museum. Både godt til børn og voksne.
  4. Allerpark Park– I denne offentlige fritidspark kan du besøge Allersee-søen, en kunstig sø skabt ved omdirigeringen af floden Aller. Du kan også have det sjovt i Eis Arena Wolfsburg skøjtebane, AOK Stadium, Skate Park eller rulleskøjteløbsbaner.

BOOK BILLETTER TIL AUTOSTADT I GOD TID (reklamelink)

Hvornår er det bedst at besøge Wolfsburg

Det bedste tidspunkt at besøge Wolfsburg ville være fra juni til september. Vejret er velegnet til at gå rundt i byen i disse måneder, med behagelige gennemsnit.
Hvis du hader de kolde vintre, bør du undgå at besøge Wolfsburg i januar.

Hvordan kommer man rundt i Wolfsburg

Hvis du vil bevæge dig rundt i byen, er busser det mest bekvemme og udbredte transportmiddel. Du kan køre med RegioJet, en bus fra et lokalt selskab, hvis billetter du kan købe online.

Alternativt kan du bruge offentlig transport, som forbinder til de forskellige bydele i byen. Du kan også finde tidsplaner og priser for hver tur på WVG’s hjemmeside.

Men byen er dog ikke større end, at hvis du har et par gode sko, så kan du sagtens gå rundt. Det kan i såfald anbefales at bo centralt i byen.

Wolfsburg og Autostadt
VW biler i alle mulige slags, kan du opleve i Wolfsburg og Autostadt

Hvor skal man bo i Wolfsburg – 3 gode steder

Når du besøger Wolfsburg, er der flere gode steder at bo. Nedenfor er 3 af de bedste bydele at bo i. Der er indsat links ud for hver bydel – det er reklamelinks.

  1. Hehlingen – Hvis du er interesseret i at bo i et historisk, men velholdt centrum, er Hehlingen stedet at være. Her kan du besøge statuen af St. Roland, som rygtes at være blevet stjålet for over 600 år siden. Du kan også besøge St. Pankratius-kirken eller WasserPark for en sjov dag i denne vandeventyrverden. Du bor her i den yderste del af af Wolfsburg.
  1. Neuhaus – Neuhaus er opkaldt efter slottet Neuhaus og er en middelalderby i Wolfsburg med regelmæssige håndværkermarkeder og fredelige omgivelser. Hvis du tager på en afslappende ferie eller arbejder, mens du stadig rejser rundt i byen, er Neuhaus en bydel, du skal bo i, når du besøger Wolfsburg.
  1. Centrum – I stedet for små områderne omkring Wolfburg, så kan du også vælge at bo omkring centrum af byen. Når du bor her, er du tæt på flere af de spædende ting i Wolfburg. Eksempelvis Autostadt, Volkswagen Arena (fodbold), Shopping gader, shoppingcenter og ikke mindst spændende seværdigheder og oplevelser i den spændende tysk by.

Andre spændende hoteller i Wolfsburg

Booking.com

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments