Rundvisning Wembley stadion – billetter, hoteller mv.

Wembley Stadium er mere end blot et stadion; det er et sted, der bærer på historie, magi og passion for fodbold. En rundtur på dette ikoniske sted vil berige dig med dybere forståelse af fodboldens verden.

Uanset om du er en hengiven fodboldfan eller bare ønsker at opleve den historiske atmosfære på et af Englands mest berømte stadioner, vil en tur til Wembley Stadium være en uforglemmelig oplevelse.

Læs med nedenfor og bliv klogere på det enorme stadion, samt læs om de bedste billetter til rundtur på Wembley og meget mere.

Indhold:

 1. Fakta om Wembley Stadion
 2. Billetter til Wembley Stadion rundvisning
 3. Hvad kan man opleve på Wembley Stadion
 4. Hvordan kommer man til Wembley Stadion
 5. Gode hoteller ved Wembley Stadion
 6. Oplevelser omkring Wembley Stadion
 7. Gode råd når du booker stadion rundtur

1. Fakta om Wembley Stadion

Wembley Stadium er beliggende i London og er indbegrebet af engelsk fodboldhistorie. Stadionet, der blev indviet i 2007, erstattede det gamle Wembley Stadium og har siden været vært for utallige fodboldbegivenheder, koncerter og sportsmøder. Med en kapacitet på over 90.000 tilskuere er Wembley Stadium ikke blot et stadion, det er et symbol på en hel fodboldkultur.

Wembley stadion rundtur


2. Billetter til Wembley stadion rundvisning

Det er en god ide at booke billetter til rundtur på Wembley Stadion inden du kommer derhen. Så er du sikker på at der er plads og kan bedre planlægge resten af din ferie.

Nedenfor er billetter til stadion rundtur på Wembley, det er reklamelink.

Højdepunkter du vil opleve:

 • Genoplev Wembley Stadiums største øjeblikke inden for sport og kultur
 • Få en guidet all-access tur på stadion
 • Besøg spillertunnelen, presserummet, trofævinderens trin, Englands omklædningsrum og Royal Box
 • Forundre de historiske skatte, herunder verdensmesterskabet i 1966 og tabletter til minde om Londons olympiske lege i 1948
 • Nyd en betagende udsigt over det tomme stadion og vær forberedt på at blive forbløffet over dets store størrelse

SE OM DER ER LEDIGE BILLETTER


3. Hvad kan man opleve på Wembley Stadion

En rundtur på Wembley Stadium tager dig på en rejse gennem nogle af de mest ikoniske områder af stadionet. Du vil besøge omklædningsrummet, hvor legendariske spillere har forberedt sig til store kampe, og stå på grønsværen, hvor triumfer er blevet fejret og nogle af verdens største spillere har trådt.

Gennem interaktive udstillinger vil du lære om stadionets rige historie, fra de historiske øjeblikke til de seneste begivenheder, der har formet fodboldverdenen.

En rundtur på Wembley Stadium giver dig et nært indblik i fodboldens magi.


4. Hvordan kommer man til Wembley Stadion

Wembley stadion ligger i den nordvestlige del af London. Lidt uden for det helt centrale London. Det betyder, at du skal tage offentlig transport derud.

Der kører mange tog rundt i London, og du vil skulle med linien “Bakerloo“. Her skal du stige af ved stationen Wembley Central – her vil du let kunne gå til stadion.

Hvis du kører i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed i nærheden af stadionet.

OPLEV LET RUNDT I LONDON – MED LONDON PASS


5. Gode hoteller ved Wembley Stadion

Der er flere gode hoteller ved Wembley, som man du med fordel kan bo på. Nedenfor er der nævnt tre forskellige hoteller, som du med fordel kan booke. Der er både luksus og mere alminelige hoteller. Det er reklamelinks.

I og med at den offentlige transport er god i London, kan du også vælge at bo længere inde i det centrale London. Det er dog ofte noget dyrere at bo her. Så du kan sagtens vælge at bo udenfor det centrale London ved eks. Wembley, og så tage offentlig transport ind til andre seværdigheder i byen.

Gode hoteller ved Wembley stadion

 1. Hilton London Wembley: Dette luksuriøse hotel ligger lige ved siden af stadionet og tilbyder komfortable værelser og førsteklasses faciliteter.
 2. Novotel London Wembley: Et moderne hotel med stilfuld indretning og bekvemmeligheder af høj kvalitet. Det ligger i gåafstand fra Wembley Stadium og har nem adgang til byens centrum.
 3. Ibis London Wembley: Dette hyggelige hotel tilbyder rimelige priser og en praktisk beliggenhed tæt på stadionet. Det er en ideel base for dem, der ønsker at udforske både Wembley og resten af London.

Hotelkort med Wembley i centrum

Booking.com

6. Oplevelser omkring Wembley Stadion

Udover at opleve Wembley Stadium er der et væld af seværdigheder og kulturelle oplevelser i London.

Besøg ikoniske steder som Big Ben, Buckingham Palace, og The British Museum. Udforsk byens mangfoldige nabolag, nyd traditionelle pubber og prøv kulinariske lækkerier fra hele verden.

Du kan også vælge en kanalrundfart i London. Fra den vil du normalt kunne se Big Ben, Parlamentet, Tower of London, Tower Bridge og meget meget mere.

Tryk på billedet – Book kanalrundfart i London


7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments