Sightseeing bådtur i Marseilles – unik og smuk oplevelse

En bådtur er den perfekte måde at se Marseille på. Det er en unik oplevelse, der giver dig mulighed for at se byen fra et helt andet perspektiv.

Du kan komme om bord på en skibstur, der går gennem seværdigheder som den gamle havn, Le Vieux Port, og den berømte kirke Notre-Dame-de-la-Garde. Du får også mulighed for at se de mange gamle bygninger og monumenter, der er en del af byens kulturarv.

Hvorfor er en bådtur en god ide?

En bådtur er en god ide, fordi det er en af ​​de bedste måder at se Marseille på. Det er en unik og spændende måde at udforske byen, og det giver dig mulighed for at opleve nogle af de mest ikoniske seværdigheder. Det er samtidig også en god måde at lære mere om byens historie og kultur – da guiderne på båden fortæller om monumenterne imens i sejler forbi dem.

Det er det perfekte sted for dem, der ønsker at opleve byen fra en anden vinkel.

En bådtur er samtidig en god måde at opleve og slappe af på samme tid. Det at blive sejlet rundt i den store by og bare lade storheden fra byen komme til dig – er perfekt.

SE OM DER ER LEDIGE BILLETTER TIL EN CRUISE reklamelink

Hvorfra går en bådturene

Sightseeing bådture starter ofte fra den gamle havn i Marseille, Le Vieux Port. Det er et af de mest centrale steder i Marseilles, så det er meget let at komme til. Herfra går der flere forskellige ture. Eksempelvis kan du tage den populære tur 5 timer tur til smukke Calanques med frokost, fra den gamle havn.

Der er mange forskellige skibe, der tilbyder bådture og de fleste af dem går gennem de samme seværdigheder. Du kan vælge en sightseeing ture der kun varer en time eller en hel dag, så det hele afhænger af din tid og hvad du vil se.

Hvad koster en bådtur i Marseilles

Prisen for en bådtur afhænger af typen af tur man tager og hvor lang tid du ønsker at sejle. De fleste ture i Marseilles har en god længede, og man kommer godt rund til spændende steder. Priserne starter omkring 50 EUR for de mindre ture og koster omkring 100 EUR for heldagsturene.

I forhold til hvad man oplever på en sådan sightseeing bådtur, så er priserne rimelig gode – de ligger i ca. samme niveau som andre oplevelser i Marseilles.

Hvilke seværdigheder kan man se på en bådtur i Marseilles

På en bådtur kan du se mange interessante seværdigheder. Man kan kan bl.a. se den gamle havn, Le Vieux Port, de gamle dok, som nu er omdannet til et spændende moderne område samt den berømte kirke Notre-Dame-de-la-Garde.

Marseilles er virkelig smuk fra vandet, så bare det at sejle og se storbyen fra vandet er virkelig smukt – både om dagen og om aftenen.

De fleste sightseeing ture tager dig ikke bare rundt om byen – men sejler videre ud til forskellige smukke kløfter og klippe fremskring. Desuden tager turene ofte et stop ved nogle af de unikke små strande, som ligger rundt ved Marseilles. Det er virkelig smukt og meget unikt at opleve.’Endelig er der også et par skrænter og klippefremspring, som du kan se fra et helt andet perspektiv, når du sejler rund i Marseille.

SPÆNDENDE SIGHTSEEING TURE I MARSEILLES

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments