Parc Guell – Gaudis perle

Smukt arkitektur i Gaudi stil

Hvis du skal til Barcelona, så skal du unde dig selv at tage til den store Parc Guell, lidt uden for centrum.

Det er et sted inspireret i rigtig Gaudi stil og et must at besøge, hvis du er specielle bygninger og kringlet arkitektur.

Parken har Gaudi som afsæt. Den er smuk og ligger i Gracia med en høj flot beliggenhed og er samtidig fyldt med speciel arkitektur. Her får du virkelig en ide om hvem og hvad Gaudi kunne med eksempelvis mosaik og arkitektur.

Vil du til Park Guell, så køb billetter i god tid.

Gode billetter til Park Güell

Hurtig info om Parc Guell

Prisklasse: 💰💰 (Mellem)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Book billetterne her og spring køen over

Powered by GetYourGuide

Området omkring Parc Guell

Parc Güell ligger i det nordlige område af Barcelona, mere specifikt i distriktet Gràcia. Gràcia er et livligt kvarter kendt for sin bohemeatmosfære, små pladser, lokale butikker og hyggelige cafeer. Parc Güell er et af de mest ikoniske steder i byen og tiltrækker besøgende fra hele verden på grund af sin unikke arkitektur og naturskønne omgivelser.

Afstanden fra Parc Güell til Barcelonas centrum (Plaça de Catalunya) er cirka 4 kilometer. Du kan komme til centrum med offentlig transport, taxa eller endda ved at tage en afslappende gåtur, der giver dig mulighed for at udforske de charmerende gader i Gràcia undervejs. Bemærk, at terrænet omkring parken kan være lidt kuperet.

Hotel i Parc Guell

Der findes mange gode bydele at bo i, når du besøger Barcelona. En af bydelene er Garcia, som ligger lidt uden for det helt centrale Barcelona – dog stadig centralt.

Det er en mere stille bydel, hvilket gør den perfekt til dit ophold i Barcelona.

Booking.com

Kilder og referencer

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.