Nul Stjerner Sæson 5 – Jule special – resume

Jeg har sat mig for, at se om jeg kan “genskabe” Jan og Mortens rejser rundt i verden i TV programmet Nul Stjerner. Der er allerede 4 sæsoner der er skrevet og fundet – nu er der tilføjet et afsnit om sæson 5. Det er juleafsnittet.

Nedenfor kan du læse lidt udpluk fra indlægget om nul stjerne sæson 5.

I Nul Stjerner sæson 5, har Jan og Morten fokus på julen. Det emmer af jul i alle deres afsnit. De tager bl.a. til Esland, hvor det første juletræ i verden var. De tager til Tyrol og deltager i VM i julemand. De besøger også rensdyr Finland. Sidst men ikke mindst, slutter de i Danmarks sydligste by Gedser, hvor de besøger en fantastisk gammel kending af programmet….

Afsnit 1 Estland 

Jan og Morten på Tallin Torv i Estland - stedet for verdens første juletræ. Foto: Dr.dk
Jan og Morten på Tallin Torv i Estland – stedet for verdens første juletræ. Foto: Dr.dk

I afsnit 1 tager de til Esland, hvor man kan sige, at en del af julen er opstået. De besøger flere spændende steder og oplevelser, som du kan læse mere om nedenfor.

Sæson 5 – Afsnit 2 – Tyrol

Jan og Mortens hold til VM i Julemand. Foto: Dr.dk
Jan og Mortens hold til VM i Julemand. Foto: Dr.dk

I dette afsnit, får de føling med hvad det vil sige at være en julemand. Endda så meget, at de kæmper med i verdens mesterskaberne i julemandsdiciplinen. Ud over det, forsøger de at lære at jodle, samt står på ski på den gamle smugler rute.

Sæson 5, Afsnit 3 – Finland

Jan og Morten sammen med Julemanden i Santa Park. Foto: Dr.dk

I afsnit 3, tager de videre til Finland, som af mange anses for at være centrum for julen og her hvor julemanden kommer fra.

Sæson 5, Afsnit 4 – Danmark

Jan og Morten og Jan fra Hotel Gedser. Foto: Dr.dk

De er nu tilbage i Danmark, for at samle den sidste jule stemning. De kommer rundt flere steder, og slutter helt perfekt ved en gammel kending af programmet.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments