Manglende betaling fra Booking.com – min status

Der er i flere medier og artikler snak om, at Booking.com trækker betaling til deres kunder. Her er min status.

Jeg samarbejder med Booking.com, og har gjort det et års tid cirka. Jeg synes, på en rejse side som StorbyGuide.dk, at det er godt og vigtigt at kunne linke til store booking portaler. Både fordi, at der er en masse gode hoteller, bydele, områder og ikke mindst byer, hvori man kan anbefale hoteller.

Hvis jeg har været på et fedt hotel, jeg gerne vil dele med andre – så kan hotellet næsten altid findes på eks. Booking.com. StorbyGuide.dk får en lille provision, ved at anbefale hotellerne. Det er der ikke noget hemmeligt i. Provisionen er ikke noget der har betydning, for den der booker hotel, prisen er den sammen. Men StorbyGuide.dk får en lille andel af købs beløbet. Det er bl.a. med til at holde siden kørende, og sikre der kommer nye spændende indlæg.

Sådan er det med næsten alle rejsesider.

Det tyder på at det er hotelkæder der mangler penge

For et halvtårs tid siden, orienterede Booking.com om, at de ændrede og udsatte betalingerne, med et par uger. Det betyder, at når der er en gennemført overnatning i eksempelvis oktober måned, så vil provisionen blive udbetalt til rejsesiden omkring den 20. december. Der går altså mindst halvanden måned, inden pengene bliver overført.

Det er lidt senere end før, hvor pengene kom lidt tidligere.

Jeg har ikke oplevet, at Booking.com ikke udbetaler penge til StorbyGuide.dk Det betyder at pengene altid er kommet. Men StorbyGuide afskiller sig også fra de sider der er medierne. De sider der mangler udbetaling, virker til at være store hotelkæder og selve udlejerne af overnatnings steder.

Måske sider som StorbyGuide.dk, som mere formidler hvor de gode hoteller er rundt i verden, ikke er ramt? Måske er det mere de store hotelkæder og udlejningssteder?

Jeg kan i hvert fald sige, at den tid jeg har samarbejdet med Booking.com, så har de altid betalt det de skylder og jeg har intet udestående med dem.

God rejselyst

Mvh / Mads

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments