Kanalrundfart i Dresden – alt om turene, billetter og priser

Er du på ferie i Dresden, så skal du unde dig selv at tage en kanalrundfart. Det er en fantastisk måde at se nogle af Dresdens seværdigheder på.

I dette indlæg kan du læse mere om kanalrundfart i Dresden, herunder hvorfra man tager en kanalrundfart og ikke mindst læse om gode billetter til kanalrundfart i Dresden. Deri er reklamelinks.

Indhold:

Fakta om kanalrundfart i Dresden

Som nævnt er det at en kanalrundfart i Dresden, en rigtig god opleelse. Det er der flere grunde til.

Dresden er så heldigt beliggende, at den store flod Flben løber lige igennem byen, derfor har de perfekt forudsætninger for at lave kanalrundfarter.

På en kanalrundfart i Dresden, vil dy komme til at se nogle af de smukke bygninger storbyen har, spændede slotte og ikke mindst noget af den skønne natur, som Dresden ligger i.

Så at tage en kanalrundfart i Dredsen, kan være en perfekt oplevelse når du er i den tyske storby. Samtidig er det ofte sådan, at når man besøger en storby, så går man rigtig meget. Ved at tage en kanalrundfart eks. midt på dagen, så får man delt gåturene op og får mulighed for at hvile fødderne lidt – mens man stadig oplever storbyen.

Hvorfra skal man tage en kanal rundfart i Dresden

Det mest brugte sted og det der ligger mest centralt i forhold til at Dresdens andre seværdigheder, er ved gaden Terrassenufer.

Terrassenufer ligger lige midt imellem den nye og gamle bydel. Så det er et perfekt og centralt sted at tage en kanalrundfart fra.

Her ligger bådene klar til at seje og der er flere forskellige slags både og ture man kan prøve. Book gerne billetter før du skal sejle, så du er sikker på der er plads.

Hvad koster en kanalrundfart i Dresden

Pilnitz slot dresden kanalrundfart
Det smukke Pilnitz slot er et af steder man kan tage en kanalrundfart til

En kanalrundfart, er generelt en billig oplevelse – synes jeg. For man får oplevet en masse – samtidig med at man også slappet af undervejs på turen.

Priserne er forskellige, men de billigste ture starter fra omkring 100 kr. for en sightseeing tur. På de billigste tur, får man ofte en rigtig fint tur rundt til nogle af de spændende steder i den centrale del af byen. De korteste ture varer ofte omkring 1-1,5 time.

Du kan også købe andre spændende tur, hvor du bliver sejlet ud til andre seværdigheder. De ture koster fra omkring 2-300 kr. Men så får du også virkelig oplevet en masse.

Billetter til kanalrundfart i Dresden

Som nævnt er der flere forskellige ture og billetter man kan købe. Der er både almindelige sightseeingture, ture til forskellige slotte, ture til andre byer mv.

Nedenfor, får nogle bud på nogle af de mest populære kanalrundfart billetter i Dresden.

Læs mere om det at være turist i Dresden på Dresden Turist bureau

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments