Interview med rejsebloggen OnTrip.dk

Hvad betyder det for en rejseblogger at rejse og hvor har de egentligt haft deres største oplevelser? Det er nogle af de spørgsmål jeg har stillet rejsebloggen OnTrip.

OnTrip.dk er en af de mest berejste rejsebloggere jeg kender til – de har været i over 63 lande. Så at vide hvor de har haft deres bedste rejse og største oplevelser, er bestemt et spørgsmål jeg har glædet mig til at stille dem.

Der er indsat en masse links, med henvisning til de steder de nævner. Brug dem endelig som inspiration til din ferie.

Alle billeder er venligst lånt af OnTrip.dk

Hvem er Rejsebloggen OnTrip.dk

Rejsebloggerne Anette og Tore, som står bag bloggen OnTrip.dk

Bag bloggen, OnTrip.dk, står ægteparret Anette og Tore – de er et par der elsker at rejse. Samtidig med at de rejser, er de flittige til at dele ud af deres oplevelser og erfaringer.

Ud over at blogge på deres hjemmeside, er de også på Facebook, Twitter og Instagram. De er virkelig spændende at følge – så tjek gerne deres sider ud.

De beskriver sig selv som ” Et ægtepar på 45+ med en evig udlængsel og rejselyst. Vi elsker kaffe, roadtrips, Las Vegas og Tv-tårne”.

Anette og Tore har besøgt over 60 forskellige lande og dermed set store dele af verden. Det er inspirerende at følge deres rejser og det er inspirerende at vide at meget af deres liv faktisk er planlagt efter at kunne rejse så meget som muligt.

Anette og Tore er så berejste, at de faktisk kun mangler at besøge et kontinent – læs hvilket nedenfor.

Interview med OnTrip.dk 

Hvad betyder det for jer at rejse? 

“Det betyder alt og er en væsentlig del af vores livsstil.

Vi har valgt at prioritere vores liv sådan, at alt vores tid og alle vores penge, bliver brugt på at rejse. Rejser giver os indsigt i verden, vi får ny energi og vi får masser af eventyr under huden.

Vi elsker at møde nye kulturer, se storslået natur, møde de lokale, gå ombord i de mange spændende køkkener og se at livet kan leves anderledes, end vi gør.   “

Hvad er den bedste rejse I har haft?

Vores bedste rejse var vores jordomrejse. Vi hev 4 ½ måned ud af kalenderen og rejste ikke “kun” ud i verden men hele jorden rundt. Vi var rigtig mange spændende steder og mange af dem, havde vi i årevis drømt om at besøge.

Vi besøgte:

  • Kina – Hangzhou og Shanghai 
  • Thailand – Bangkok og Koh Samui 
  • Singapore 
  • Hongkong og Macau 
  • Road Trip i New Zealand både på Nord og Sydøen. 
  • Cook Islands 
  • Road Trip i Australien – Det sydlige og østlige del. 
  • Hawaii 
  • USA – San Francisco, Las Vegas og Chicago. Road trip i Californien, Nevada og Arizona. 

Denne rejse (Roadtrip til UAS) var en gammel drøm som blev opfyldt. Vi fik set masser af ting som vi i årevis havde talt om. En rejse der var intens, fantastisk, unik og som var fyldt med nye oplevelser hver dag.

Det er nogle af de bedste måneder i vores liv og vi drømmer os stadig tilbage til den tid, hvor vi kunne væres sammen hver dag og opleve verden. Vi håber at vi en dag. får muligheden for at gøre det igen.”   

Hvilken storby er den bedste i har besøgt?

Der er rigtig mange spændende storbyer rundt om i verden. Hver by er noget særligt med sine særpræg og unikke oplevelser. Hvis vi skal nævne en, må det være Las Vegas. En by som man enten elsker eller hader. Vi elsker den og har besøgt den 11. gange

Den har nok også en special plads i vores hjerte, for det var byen hvor vi blev gift i det lille chapel Graceland i downtown Las Vegas. 

Byen har det hele og er et stort Tivoli for voksne

Byen har det hele og er et stort Tivoli for voksne. Her kan man få nogle oplevelser som man ikke kan få andre steder i verden. Der er glitter og neon, hoteller så store som små landsbyer, de bedste restauranter i verden og imponerende shows.


Læs også Guide til Gram af slotsejer Sanne Brodersen


Det er kontrasterne fra det fornemme The Strip til det mere autentiske lidt lurvede downtown. En by der er omgivet af smuk natur og som har mange gratis oplevelser. Desuden er byen et rigtig godt udgangspunkt for et road trip og – eller til at besøge de mange nationalparker, der ligger i nærheden.  “

Af de steder I har besøgt, hvilken vil I så gerne besøge igen ?

Uhh det var et svært spørgsmål, for der er rigtig mange steder vi gerne vil besøge igen. Køre på road trip andre steder i Australien, Namibia, Sydafrika og New Zealand men en ting er sikkert: Det bliver til et genbesøg til USA. 

At være på road trip i USA, er for os den ultimative frihed.

Vi er vilde med USA selvom vi efterhånden har besøgt landet mange gange. At være på road trip i USA, er for os den ultimative frihed.

Vi elsker vidderne, nationalparkerne, den afslappede livsstil, de imponerende storbyer og det charmende, at hver stat er helt sin egen og dermed fornemmes som sit eget land. ” 

Hvilke oplevelser har gjort størst indtryk på jer? 

Hver rejse er en oplevelse i sig selv, noget særlig og gør altid indtryk på os. Det være sig de små oplevelser, de store naturscenerier eller spændende byer. Jeg giver derfor kun nogle få eksempler. 

Mødet med de lokale rundt om i verden overrasker os altid positivt. Det kan være deres hjælpsomhed, nysgerrighed og gæstfrihed.

se verdens smukkeste vandfald i Argentina

Gode indtryk har f.eks. været at tage på et spaophold hos en lille stamme i Thailand, en mand der brugte 30 minutter på at vise os vej i Cambodia, en chauffør i Moldova som viste os sit land med stolthed uden at ville have penge for det, en mand der kørte min datter til vores riad på sin scooter, fordi hun var kommet til skade med sit ben og bliver fornærmet da jeg tilbød penge.  

At se en vild leopard tygge på et stykke kød på en safari i Namibia, at vågne til synet af noget fra en cowboyfilm i Monument Valley – USA, bade i krystalklart vand der var som et akvarium på Cook Island, se hundredvis af pingviner komme på land i Australien, gå rundt i en gammel oldtidsby Petra i Jordan og se verdens smukkeste vandfald i Argentina. ”  

Hvordan vælger I jeres næste destination? 

Det er meget forskelligt hvordan vi vælger vores destination. Nogle gange kan det være en gammel drøm, vi vil have udlevet, andre gange er det tilfældigheder som f.eks. et godt tilbud på flybilletter.

Vi vælger hvert år at opleve nye destinationer, men synes også, det kan være hyggeligt med et genbesøg til en destination som vi tidligere har besøgt. 

Vi kan også blive inspireret til en destination enten via SoMe eller ved at læse om andre bloggeres oplevelser. ” 

Hvilke destinationer har I på jeres bucketlist?  

Listen er lang på de destinationer som vi gerne vil opleve. Det er som om at vores bucketliste bliver længere og længere nu flere lande vi besøger. Vi vil f.eks. gerne til STAN-landene, Georgien, Argentina, Botswana, Chile og Peru.

det eneste kontinent vi mangler at besøge

Det som står højeste på vores liste, er Anarkis. At kunne opleve et så øde område, se dyrelivet og den imponerende natur må være helt unik. Det er desuden også det eneste kontinent vi mangler at besøge.     

Tak til Anette og Tore

Her slutter interviewet med Ontrip.dk og ægteparret Anette og Tore. Tusind tak for alle de dejlige svar.

Jeg synes det er fantastisk at læse, samt at se billederne.

Hvis du gerne vil følge med i deres rejser, så læs endelig med på OnTrip.dk

Kunne du lide indlægget – så giv det et like nedenfor.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skrive dem endelig nedenfor.

/ Mads

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments