Guide til Nykøbing Falster af Casper Schneidereit

Hvad skal du opleve og se på din ferie i Nykøbing Falster området. Læs her en en lille guide til Nykøbing Falster området, af den lokale Casper Schneidereit.

Casper Schneidereit ejer en del lejligheder i Falster området, og kender på den måde mange af områderne ved og omkring Nykøbing Falster. Inden man køber en lejlighed, bliver man jo nød til at sætte sig ind i området lejligheden ligger.

Så jeg tænkte Casper var perfekt til at spørge lidt ind til hans by Nykøbing Falster og området omkring.

Der er masser af links, som du kan bruge som inspiration til din rejse.

Nogle billeder i indlægget er venligst lånt af Casper Schneidereit

Hvem er Casper Schneidereit

Casper Schneidereit er bosat I Nykøbing Falster og er en aktiv person på de sociale medier.

Han er offentlig kendt for at jagte sit mål om at opnå FIRE (det at opnår økonomisk uafhængighed, med mulighed for at gå tidlige på pension). I hans jagt på FIRE, har han fået opbygget en flot ejendomsportefølje, som skal hjælpe ham med at nå sit mål. Ejendommene kan du se på casperbolig.dk

Alle kan følge med i hans vej mod hans mål på bluelobster.dk – som han mere eller mindre er i mål med. Virkelig flot. På siden opdaterer han, løbende med spændende indlæg, samt laver månedlige status opdateringer, hvor vi alle kan følge med og se hvor godt det er gået – og hvor tæt han er på hans mål.

Ud over at skrive indlæg på hans hjemmeside, laver han også spændende videoer på sin Youtube kanal – se videoerne på Youtube Casper Schneidereit

Jeg tror godt man kan sige at hans passion er at nyde livet. Han vil gerne skabe rammer for sig selv – som gør at han føler sig fri og kan lave de ting han har lyst til.

Casper fortæller om Nykøbing Falster :

Hvad skal man se i Nykøbing Falster området?

Nykøbing Falster ovenfra. Foto Casper Schneidereit
Bøtøskoven en stille dag


”Der er ikke rigtig nogen større, unikke seværdigheder I Nykøbing F, som rigtig appellerer til mig. Som børnefamilie bruger vi en del tid i Knuthenborg, Lalandia og den lokale svømmehal.

Vi er også meget i skoven og på stranden. Særligt Bøtøskoven er rigtig spændende for både børn og voksne. Skal jeg pege på noget, må det være Nykøbing Falster Revyen, som generelt er et stort trækplaster.”

LÆS OGSÅ: Guide til fantastiske Silkeborg


Hvor kan man bade ved Nykøbing Falster:


”Der er ingen strande i Nykøbing F. Du kan cykle de 10 km, der er til Marielyst, og bruge stranden der. Det er et meget populært ferieområde, så der er barer, spisesteder i jævn turistkvalitet, ishuse, små butikker.

Jeg foretrækker selv Hesnæs strand, der ligesom Marielyst er beliggende på Falsters østside, men længere nordpå. Den er ikke så turistificeret.”


Hvor skal man bo i Nykøbing Falster:


”Der er Hotel Falster i byen som, tror jeg nok, det eneste større hotel i selve Nykøbing F. Det er ikke specielt prangende og heller ikke specielt billigt. Skal man overnatte i Nykøbing F., er det fint, men jeg ville nok forsøge at finde et mindre bed-and-breakfast sted eller Airbnb.”


Hvor finder man de bedste restauranter i Nykøbing Falster området?

”Her har jeg lidt viden og holdninger. Jeg har efterhånden spist på en del Michelin restauranter i både Danmark og udlandet, så det er et område, der interesserer mig en del. For det første: Få booket bord! Selvom vi er i provinsen, så er de gode steder ofte fuldt booket i højsæsonen og weekenderne.

Restaurant Vinkælderen kommer jeg ofte. De har gennem mange år lavet fantastisk mad i god kvalitet med lokale råvarer. De er rundhåndede, når det kommer til deres vinmenuer, hvilket jeg sætter stor pris.

Hvis du kører 20 minutter mod Sakskøbing, finder du Oreby Kro. Den ligger langt ude og er helt isoleret. De laver spændende og klassisk dansk mad i solid kvalitet. I Sakskøbing finder du også Hotel Sakskøbing, der også er kendt for rigtig god mad.

Pomlenakke ved Hesnæs åbnede med et brag i 2019. De holder en meget høj standard og har fået enorm stor ros for deres mad.

Skal du bruge kød, så er det Slagter Schous, og leder du efter fisk, så er det Annes Fisk på havnen i Nykøbing F. På havnen i Stubbekøbing kan du ofte også købe direkte fra fiskekutterne.”


Har du en yndlingsbutik i Nykøbing Falster?

”Power…”


Hvad skal man bare se på en ferie i Nykøbing Falster området?


Krenkerup Bryggeri. Foto Ingrid Riis
Stranden ved Marielyst. Foto: Naturaktiv
Marielyst torv

”Det kommer an på i hvilken kontekst, du er der. Jeg ville nok besøge de 4 ovenstående restauranter, tage en tur i Knuthenborg, besøge Marielyst, Bøtøskoven og Hesnæs, samt bruge nogle timer i bykernen, samt se Krenkerup Bryggeri

NB
Hvis man researcher omkring en tur, skal man være opmærksom på, at mange portaler blander Nykøbing F. sammen med Nykøbing Sjælland. Begge byer er placeret i Region Sjælland”

Tak til Casper fra Bluelobster.dk

Tak for at guide os danskere lidt rundt i din by og dit område, Nykøbing Falster.

Jeg håber du kan bruge denne Nykøbing Falster guide, når du skal planlægge din næste tur til Nykøbing Falster området.

Smid endelig en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger.

Hvis du kunne lige indlægget – så giv det gerne et like 😉

/ Mads

Fakta og opsummering til Nykøbing Falster

Der bor ca. 17.000 mennesker i Nykøbing Falster og det er dermed den største by på Falster. Hvis du skal til byen, kan det anbefales at bo på Bed and Breakfast eller Hotel Falster.

Der er meget natur og små hyggelige byer, at opleve i området. Af seværdigheder kan nævnes Lalandia, Knuthenborg Safari Park, Bøtøskoven og Marielyst.

Hvis du skal ud og spise, er der flere gode steder. Det kan eks. være Pomlenakke, Restaurant Vinkælderen, Oreby Kro eller Hotel Sakskøbing.

Trænger du til lidt underholdning efter dit restaurant besøg – så kan Nykøbing Falster revyen være et godt bud.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments