Hvad skal man lave i Berlin på en regnvejrs dag

Man kan selvfølgelig ikke altid være lige heldig med vejret, for selvfølgelig kan man også opleve . Men heldigvis er der en masse oplevelser i Berlin på en regnvejrs dag.

I dette indlæg, får du 7 gode bud på hvad man skal lave i Berlin på en regnvejrsdag. Der er indsat links, så du let kan booke billetter – da det anbefales at gøre inden du tager ud til de forskellige oplevelser. Det er reklamelinks.


1. Kanalrundfart i Berlin

En perfekt måde at opleve byen på, imens det regner er at tage en kanalrundfart. Det er både spændende, flot og afslappende. Det at sidde i den lukkede båd og sejle forbi de flotte monumenter, smukke bygninger, er bestemt en fin oplevelse på en regnvejrsdag.

Bådene sejler fra det centrale Berlin, ikke langt fra det helt centrale Alexanderplatz. Dette er en god kombi, til nedenstående oplevelse “Udsigt fra TV tårnet i Berlin”


2. Udsigt fra TV tårnet i Berlin

Ved den centrale plads Alexanderplatz, er det store og kendte tv tårn i Berlin. Det kan du komme op i og det er en fantastisk og unik oplevelse. Fra toppen af tårnet har du 365 graders udsigt over hele Berlin.

Det hele foregår selvfølgelig indendørs – når du besøger Berlins højeste tårn.

Der er som regel en del besøgende i tårnet, så det anbefales at booke billetter på forhånd, så du er sikker på ikke at skulle stå for meget i kø.



3. Illusions museum i Berlin

Dette er en fantastisk oplevelse i Berlin, for både børn og voksne. Du bliver taget ind i en illusionsverden, hvor du selv bliver en del af illusionerne. Det er sjovt og anderledes. Du kan få taget noget fantastiske billeder, imens du bevæger dig rundt mellem de forskellige illusioner.

Illusions museet ligger helt centralt i Berlin, tæt ved Alexanderplatz. Adressen er Karl-Liebknecht-Str. 9, 10178 Berlin.


4. Oplev Berlins historie – samt Hitlers førerbunker

En historisk oplevelse, som giver dig mulighed for at opleve meget af Berlins spændende historie. Du vil komme 800 år tilbage i tiden og se hvordan Berlin var den gang. Men du vil også kunne opleve noget af det nyere historie. Herunder bl.a. en kopi af Hitlers førerbunker.

Med denne oplevelse lære du både om historie, National socialisme og Hitler. Spændende og skræmmende.


5. Det verdens kendte museum Check Point Charlie

Få et unikt indblik i 2. verdenskrig, ved de museet Check Point Charlie. Museet ligger ved den gamle grænseovergang mellem øst og vest Berlin. Check pointet står der stadig.

På museet, får du bl.a. et indblik i øst og vest Berlin, samt den spændende udstilling om hvordan borgerne forsøgte at flygte fra øst til vest. Der er eks. udstillet en gammel trabant, hvor sæderne er udhulet, for at et mennesker kunne ligge der hvor foret skulle være.

Det er spændende et spændende museum at besøge.


6. Oplev Plenarsalen og kuppel i Rigsdagen

Du kan komme til at opleve den kendte bygning Rigsdagen (Reichstag) og området omkring. Du kommer både til at lære om historie, arkitektur og ikke mindst spændende tysk politik.

Ud over at komme ind i bygningerne, kommer du også til at være lidt udenfor.


7. Andre spændende oplevelser i regnvejr i Berlin

Der er selvfølgelig også mange andre spændende oplevelser, der er værd at opleve i Berlin, selvom det regner.

Dem kan se nogle af her.


Læs evt. mere om det at være turist i Berlin på den officelle turist hjemmeside Visitberlin.de

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments