Billetter til Stuttgart Kamp – de bedste billetter

Oplev det fantastisk fodbold på Arena Stuttgart – hjemmebane for VfB Stuttgart

Den store tyske klub VfB Stuttgart spiller sine hjemmekampe på det fantastiske Stuttgart Arena. At opleve en ægte bundesliga kamp her, er en fantastisk oplevelse, som burde være et must for enhver fodboldfan. Der er links til hoteller og oplevelser, disse er reklamelinks.

Nedenfor finder du info om billetter til Stuttgart kamp.

Info om Stuttgart

Klubnavn: VfB Stuttgart
Adresse: Mercedesstr. 87 · 70372 Stuttgart
Stadion kapacitet: 60.449
Bygget: År 1914 – senest renoveret 2024
Fans: VfB’ere
Rivaler: Karlsruher SC og Stuttgarter Kickers
Stadion navn: MHP Arena Stuttgart
Hjemmeside: Offizielle Webseite des VfB Stuttgart
Danskere: Jon Dahl Tomasson, Jesper Grønkjær & William Kvist har alle spillet for Stuttgart

Hvad koster en billet til Stuttgarts hjemmekampe?

Der er forskellige priser på billetterne – alt efter hvilken kamp og hvor på stadion du vil sidde. Billetterne koster fra ca. 200 kr. til 700 kr. Så det burde være muligt at finde billetter der passer til din smag og penge pung.

De billigste billetter er bag mål samt længere væk fra banen. Men de dyreste er tættere på banen og på langsiden.

Når du skal afsted og se en kamp, kan du overveje at give lidt ekstra og få nogle gode pladser på langsiden. Her får du en perfekt oplevelse.

Hvor skal man sidde på Arena Stuttgart?

Som sagt, er langsiden altid et godt bud, da du her har godt udsyn over banen. Det kan også anbefales ikke at sidde alt for langt oppe. Det er et stort stadion, så jo længere væk fra banen du sidder, jo mere mister du af detaljerne i fodboldkampen.

Men det skal selvfølgelig siges, at man ser godt fra de fleste pladser på stadion.

Hvis du gerne vil sidde på langsiden, er det øst eller vest tribunen du skal vælge og afsnittene B og F.

TIP: Alle sæder er overdækkede, men hvis det regner meget, kan sæder tæt på banen være udsat for regn. Stuttgart anbefaler at man klæder sig på efter vejret.

Læs mere efter reklamen

Powered by GetYourGuide

Hvor køber man billetter til Stuttgart kampe?

Du kan købe billetter flere steder online. Det er oplagt at købe dem direkte på Stuttgarts egen hjemmeside Offizieller Ticket-Onlineshop der VfB Stuttgart 1893 AG.

Det er ofte billigere at købe billetterne selv og så booke hotel efterfølgende.

Hvordan kommer man til Stuttgart Arena?

Stadion ligger ikke helt centralt i Stuttgart, der er ca. 6-7 km. fra det centrale Stuttgart. Det betyder, at du med fordel kan booke et hotel i nærheden af stadion, så du let kan gå.

Bor du i det helt centrale Stuttgart (på eks. EmiLu Design Hotel ) så kan du sagtens vælge at gå, så får du også oplevet lidt af byen. Men du kan også vælge at tage offentlig transport eks. tog eller metro.

Hvis du skal med tog eller metro, kan du fra hovedbanegården tage linie U11 eller S11. Du skal af ved stoppet Neckarpark (Det tidligere navn for stadion)

Læs evt. mere om transport i Stuttgart på vvs.de

Hoteller nær Stuttgart Arena

Når du skal se en Stuttgart kamp, så er det værd at overveje at bo enten centralt i byen eller tæt ved stadion.

Hvis du vil bo tæt ved Stuttgart Arena, så gør du det let for dig selv at komme til kampen. Du sparer dermed en del tid i transport. Men til gengæld, skal du så tage transport ind til centrum af byen, hvis du gerne vil shoppe mv.

Hvis du bor centralt i Stuttgart, er fordelen, at du er tæt på alle andre oplevelser, shopping mv. så du har andet at lave når der ikke er fodbold.

Kort over det centrale Stuttgart

 

God kombi oplevelse med Stuttgart kampe

Enten før eller efter fodbold kampen, er det godt at lave lidt andet og se noget af byen.

Et godt bud på en populære ting at lave i Stuttgart, er den rundfart i byen. På turen får du spændende info om byen og får set mange af de spændende ting som Stuttgart har at byde på.

BOOK HER:

Powered by GetYourGuide
YouTube video

Kilder og referencer

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.