Billetter Liverpool Kampe 2024/2025 – de bedste billetter

Oplev magien på Anfield Road – The Reds hjemmebane

StorbyGuide.dk har fået lov at samarbejde med OLKA Express – Skandinaviens største udbyder af sport billetter.
Find links booking link nedenfor.

Drømmer du om at opleve en intens fodboldkamp på Anfield og har du googlet “billetter Liverpool kampe” og er stadig i tvivl om hvor du bestiller billetter? Så er du kommet det rette sted! I denne artikel vil vi guide dig til, hvordan du kan få fat i fodboldbilletter til Liverpool-kampe på en nem og pålidelig måde.

Så læs i dette indlæg alt om, hvordan du får billetter til kampe på Anfield Road.

Billetter liverpool kampe

Fakta om Anfield Road

Adresse: Anfield Rd Anfield, Liverpool L4 0TH
Stadion kapacitet: 61.085
Fans: The Kopites
Stadion navn: Anfield (Anfield Road)
Hjemmeside: Liverpool FC — Homepage
Mestre: 19 gange

Billetter til Liverpools kampe på Anfield

At opleve en Liverpool-kamp live på Anfield er en drøm for mange fodboldfans. Men hvad koster en billet, hvor køber man dem, og hvordan kommer man bedst til stadion?

Hvad koster en billet til Liverpools kampe?

Prisen på en billet til en Liverpool-kamp varierer afhængigt af modstanderen, sæsonen og pladsens placering.

For Premier League-kampe ligger billetpriserne typisk mellem £50 og £100. VIP- og hospitality-billetter kan koste betydeligt mere.

billetter liverpool kampe

Hvor køber man billetter til Liverpool?

Billetter til Liverpool-kampe kan købes flere forskellige steder. Bl.a. på klubbens officielle hjemmeside, men også via via autoriserede billetbureauer. Det er vigtigt at undgå uautoriserede sælgere, da billetterne kan være falske eller solgt til overpris.

Det kan anbefales at købe en fodboldtur til Liverpool med hotel. Så er du sikker på at finde et hotel i nærheden af stadion.

Vil du gøre det ekstra let, så kan du også booke en fodbold tur til Liverpool med hotel og fly. Så er det hele klar og planlagt for dig.

Billetter liverpool kampe

Hvor skal man sidde på Anfield Road

Når du skal vælge dine billetter til Anfield, skal du gøre op med dig selv, om du vil stå sammen med fansene, være på neutrale eller være ved udebane afsnittet.

Her kan du se, hvor du skal sidde på Anfield – Tribuneoversigt:

  • Anfield Road Stand (Bag mål) – Ofte til dele af afsnittet til udebane fans (ofte nederst afsnit). Der er 3 niveauer.
  • Sir Kenny Dalglish Stand (Langside) – Vælg dette hvis du vil have god udsigt. Der er 3 niveauer – øverst er det lidt langt til banen.
  • The Kop (Bag mål) – Den ikoniske The Kop er her fans og stemning skabes. Et niveau.
  • Main Stand (Langside) – Godt sted, hvis du vil have god udsigt over kamp og fans. Der er 3 niveauer her. Øverst er et stykke fra banen.

Så hvor skal man sidde på Anfield Road – et bud kan være på Main Stand midt på – da du her, har et rimelig overblik over hele stadion.

Se mere om billetter Liverpool kampe på Anfield her

billetter liverpool kampe

Tag optakten til kampen sammen med de andre fans!

Inden kampene samles Liverpools fans typisk på pubber nær Anfield. Populære steder er bl.a. The Albert, The Sandon og The Park.

Her kan man nyde en pint og synge med på de kendte Liverpool-sange sammen med andre dedikerede fans.

Hvordan kommer man til Anfield?

Anfield ligger i det nordlige Liverpool og er let tilgængeligt med offentlig transport. Man kan tage toget til Liverpool Lime Street Station og derfra en kort taxatur eller bus til stadion. Busserne 26, 17 og 917 kører direkte til Anfield fra byens centrum.

Hoteller nær Anfield Road

Anfield Road ligger ikke helt centralt i Liverpool. Det betyder, at hvis ikke du bor tæt ved stadion, så skal du finde transport til Anfield. Det er dog også til, for som nævnt, er mulighederfor at komme til stadion gode.

OBS – Da en fodboldtur til Liverpool, ofte er en forlænget weekend, kan du med fordel bo tæt ved stadion. Så slipper du for at spilde tid, på transport.

Nedenfor er et kort over området ved Anfield, så kan du let booke et hotel i nærheden af stadion. Det er reklamelink.

Booking.com

Gode kombi oplevelser med Liverpool kampe

Når man er på fodboldtur, er der nogle oplevelser der bare lige gør turen lidt federe og som passer godt sammen med en fodbold oplevelse.

Dem vil jeg forsøge at give dig et bud på her:

YouTube video

Kilder og referencer

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.