Paris i efterårsferien – læs alt om efterårsferie i Paris

Overvejer du at rejse til Paris i efterårsferien, så glæd dig – for jeg har samlet alt det nødvendige information du har brug for. Du kan bl.a. læse om hvorfor du skal rejse til Paris i efterårsferien, hvad du skal se i Paris i efterårsferien, hvordan vejret er samt bud på gode og centrale hoteller i Paris.

Indhold:

Hvorfor rejse til Paris i efterårsferien

Jeg bliver ofte spurgt om man kan besøge Paris i efterårsferien og svaret et helt sikkert JA, det kan man sagtens. Den franske hovedstad er faktisk helt ideel at rejse til i efterårsferien.

En af grundene er at oktober faktisk er en ok årstid at være i Paris. Vejret er (set med danske briller) rimelig og samtidig er der stadig rigtig mange af de bedste oplevelser i Paris, som har åbent.

En anden grund er priserne. Det noget billigere at besøge Paris i efterårsferien og efteråret. Der er ikke så mange turister i byen og det giver som regel lavere priser på fly, hoteller mv.

3 Gode hoteller til efterårsferie i Paris

Champ-Elysees paris
Der er mange gode steder at bo i Paris eks. nær Champ-Elysees

Hvis du skal til Paris i efterårsferien, tænker jeg det er vigtigt at du har overvejet hvor du skal bo. Jeg tænker særligt, at det er vigtigt at bo rimelig centralt. Så undgår man at skulle bruge alt for meget tid på at transportere sig selv til de store oplevelser i byen. Når man besøger Paris i efterårsferien, har man ofte ikke for lang tid i byen og derfor kan man ligeså godt bo centralt, så man sparer tid.

Paris er en dejlig by at gå rundt i, så ved at bo centralt, kan du gå rundt til de store oplevelser.

Af gode centrale hoteller i Paris (reklamelinks):

  • Relais12bis bed and breakfast by the Eiffeltower. Den gode og dyre. Dette er et hotel der har gode anmeldelser. Det har faktisk pt. 9,8 stjerner ud af 10. Det har en fantastisk beliggehed, tæt ved fine butikker og ikke mindst Eiffeltårnet, som er under 500 meter derfra. Hotellet har desuden parkering.
  • Hotel Louvre Sainte Anne. Lige i hjertet af Paris. Hotellet får hele 8,6 stjerne af de besøgende, så gæsterne er vilde med hotellet. Det ligger lige i hjertet af Paris i arrondissement 1. Hotellet giver mulighed for familie værelser, parkering og selvfølgelig morgenmad. Når du bor her, har du ganske kort til eks. Louvre, Concordepladsen og den store boulevard Champs-Elysees.
  • Hotel & Spa La Belle Juliette. God til børn. Dette 4 stjernede hotel ligger rimelig tæt på Eiffeltårnet og tæt på metro stationer. Så det er et godt udgangspunkt for en ferie i Paris. Hoteller et stort og har indendørs swimmingpool og spa. De har også familie værelser, så det er ideelt både med og uden børn. Hotellet har desuden parkering.

Andre centrale hoteller:

Booking.com

Hvad skal man se i Paris i efterårsferien

Der er masser at se i Paris i efterårsferien. For selvom det er sidst på året, har alle de store attraktioner fortsat åbent. Generelt er Paris en by, der er rigtig fed at gå rundt i og det gælder også i efterårsferien.

Her er 3 gode bud på store seværdigheder der har åbent i efterårsferien – dem kan du læse mere om nedenfor.

  • Eiffeltårnet
  • Disneyland
  • Louvre

Eiffeltårnet i efterårsferien

paris i efterårsferien

Hvis du skal til Paris i efterårsferien, så skal du tage omkring Eiffeltårnet. Det er den største og mest unikke oplevelse i Paris. Eiffeltårnet har åbent hele året. I efterårsferien er åbningstiderne lidt kortere end eks. højsæsonen, men de kortere åbningstider betyder ikke noget for dig. For

Eiffeltårnet har åbent fra ca. kl. 9 om morgenen til ca. kl. 23 om aftenen. Så der er rigelig tid at besøge tårnet i.

Når du besøger tårnet, er det vigtigt at du bestille de rigtige billetter, efter min mening, er det billetter hvor du kan komme helt op i tårnet. Det kan du gøre ved tårnet eller på forhånd. Jeg plejer at bestille på forhånd, for så kan man bestille spring køen over billetter til Eiffeltårnet. Det smarte ved springkøen over billetter er, at du kan spare tid. Tid er ofte en mangelvare på en storbyferie.

Når du bestiller billetter til Eiffeltårnet, så kan du bestille flere forskellige. Jeg vil anbefale dig at bestille til at komme helt op til toppen. Det er en fantastisk oplevelse at se Paris fra toppen af Eiffeltårnet. Det kan godt være du fortryder og ikke vil helt op, men pris forskellen er ikke den store.

Du kan læse mere om i min guide til at besøge Eiffeltårnet, eller booke nogle af mest populære tur til Eiffeltårnet nedenfor.

Populære billetter til Eiffeltårnet:(Reklamelinks)

Disneyland Paris i efterårsferien

disneyland paris indgang

Det er et oplagt tidspunkt at besøge Disneyland i efterårsferien. Parken har åbent hele året, men når man kommer hen på efteråret, er turistmængden mindre end ved eks. sommertid. Det gør at du skal stå knap så meget i kø, ved de forskellige forlystelser i parken. Der kan dog forekomme kø. Du kan evt. overveje tilkøbe spring køen over billetter. Dette kan særligt anbefales, hvis du eks. kun har en da i parken. Er du flere dage i parken, kan man måske bedre leve med at stå lidt i kø.

Du kan besøge Disneyland uanset alder. For der er uendelig meget at se på for alle aldre. Samtidig er alt i parken i en total gennemført Disney stil. Der er ikke sparet på ekstra effekter, lyde, statister mv. og det er uanset hvor du er i parken.

Gode billetter til Disneyland i Paris i efterårsferien (reklamelink):

Louvre – Verdens måske bedste kunstmuseum

louvre paris glas pyramide
Louvre Paris

I efterårsferien i Paris, har du mulighed for at besøge et af de bedst og mest kendte kunst museer i verden – nemlig Louvre. Det fantastiske og store kunst museum. Hvis vejret, mod forventning, ikke helt arter sig når du besøger Paris, så er Louvre en god seværdigheder at besøge – for her går du indenfor. Samtidig ligger det rimelig centralt i Paris, så det er let at komme til.

På Louvre kan du bl.a. se, Kunst og antikviteter fra det gamle Egypten, fantastisk kunst bl.a. Mona Lisa, malerier fra det 13. – 20. århundrede, Romerske oldsager og meget meget mere…

Populære billetter til Louvre: (Reklamelinks)

Andre oplevelser i Paris

Det var tre af de helt store seværdigheder i Paris, som man med fordel kan besøge i efterårsferien. Særligt fordi du kan spare tid, ved at der ikke er nær så mange turister som i højsæsonen.

Generelt skal du, når du besøger Paris, tage dig god tid. Der er ikke noget bedre end at gå rundt i Paris og nyde bygningerne og historien samt sætte sig og nyde en af de gode fortovscafeer.

Der findes mange andre spændende seværdigheder i Paris, dem kan du læse mere om her:

Vejret i Paris i efterårsferien

Hvordan er vejret i oktober i Paris ? Det kan være ganske fint, set med danske briller. Paris har en gennemsnitstemperatur på omkring 13 grader i oktober, men svinger mellem 8 og 15 grader. Men i og med det er en storby, man går rundt i, synes jeg temperaturerne føles varmere end i Danmark.

Der er omkring samme antal solskinstimer i oktober måned, som der er i første del af foråret. Så der er bestemt mulighed for sol og varme. Der er næsten ikke noget bedre end storby, sol og en fortovscafe. Dog er det selvfølgelig efterår, så der kan også være lidt regn eller blæst.

Så besøger du Paris i efterårsferien, så forbered dig på lidt forskellige vejr. Generelt har synes jeg ikke man skal lave vejret bestemme turen, og der er så meget spændende at se og opleve i Paris i efterårsferien – så det er bare med at komme afsted.

RIGTIG GOD TUR TIL PARIS I EFTERÅRSFERIEN

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments