Rundvisning Westfallenstadion: Rundtur på Dortmunds stadion

Tag med til hjertet af fodboldens kultur, Signal Iduna Park, bedre kendt som Westfalenstadion, hjemstedet for Borussia Dortmund.

Uanset om du er en hengiven fan af Borussia Dortmund eller bare ønsker at opleve den elektriske atmosfære på et af Europas mest ikoniske stadioner, vil en rundtur på Signal Iduna Park være en uforglemmelig oplevelse.

Indhold:

 1. Fakta om Signal Iduna Park
 2. Billetter til Signal Iduna Park rundtur
 3. Hvad kan man opleve på Signal Iduna Park
 4. Hvordan kommer man til Signal Iduna Park
 5. Gode hoteller ved Signal Iduna Park
 6. Oplevelser omkring Signal Iduna Park
 7. Gode råd når du booker stadion rundtur

1. Fakta om Signal Iduna Park

Signal Iduna Park er beliggende i byen Dortmund, Tyskland, og er hjemsted for en af landets mest elskede klubber, Borussia Dortmund. Med en kapacitet på over 80.000 tilskuere er Signal Iduna Park kendt som et af de største og mest støjende stadioner i Europa. Det er synonymt med intens lidenskab, unikke supportertraditioner og en atmosfære, der giver kuldegysninger.

den gule mur dortmund
Den gule mur som skaber fantastisk opbakning


2. Billetter til Signal Iduna Park rundtur

Der kan anbefales at booke billetter til en station rundtur på Westfallenstadion – for det er en populære oplevelse og der kan dermed være udsolgt på den dag du gerne vil besøge stadion.

Så det kan varmt anbefales at booke tid i forvejen. Det gør det også lettere at planlægge resten af din ferie i Dortmund. Et forslag vil være eks. at tage rundturen om formiddagen. Turen tager omkring 2 timer, så kan du nå en frokost bagefter og udforske resten af Dortmund.

Se nedenfor om der er billetter på den dag der passer dig – reklamelink:


3. Hvad kan man opleve på Signal Iduna Park

En rundtur på Signal Iduna Park vil føre dig gennem nogle af fodboldens mest ikoniske områder. Du vil besøge den berømte Gule Mur, The Südtribüne, den største sammenhængende ståpladssektion i Europa, hvor mere end 25.000 entusiastiske fans står side om side og skaber en eksplosiv atmosfære under kampene.

Du vil også udforske spillertunnelen, omklædningsrummet og museet, hvor du kan lære om klubbens stolte historie og legendariske spillere. At stå på grønsværen, hvor utallige triumfer er fejret, vil forstærke din forståelse for fodboldens magi.
4. Hvordan kommer man til Signal Iduna Park

Signal Iduna Park er let tilgængeligt via forskellige transportmuligheder. Hvis du ankommer til Dortmund med fly, kan du tage en taxa eller bruge den offentlige transport til at nå stadionet. Der er også gode tog- og sporvognsforbindelser, der bringer dig tæt på stadionet. Hvis du kører i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed i nærheden af Signal Iduna Park.


5. Gode hoteller ved Signal Iduna Park

Dortmund er en stor by og der er derfor mange gode steder at bo. Westfallenstadion ligger i den sydlige del af Dortmund.

Nedenfor er indsat et kort, som er centreret omkring Dortmund stadion. Så kan du let finde et hotel i nærheden heraf.

Central hotel ved Dortmund stadion – Signal Iduna Park

Booking.com

6. Oplevelser omkring Signal Iduna Park

Udover at udforske Signal Iduna Park er der meget at se og gøre i Dortmund. Byen byder på en rig industrihistorie, charmerende parker og et væld af restauranter og barer, hvor du kan smage lokale specialiteter og tyske øl.

Besøg også Dortmunds historiske centrum og udforsk seværdigheder som Reinoldikirken og Marienkirken.


7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments