Gode hoteller i Rennes, Bretagne – her skal du bo

Hvis du leder efter en spændende by i Bretagne at bo, så skal du læse mere her. For i dette indlæg får du svar på hvor man skal bo i Rennes, hvorfor man skal besøge byen samt hvad der er af spændende oplevelser i Rennes.

Indhold

Fakta om Rennes

Rennes ligger 300 kilometer sydvest for Paris i retning af det nordvestlige hjørne af Frankrig og er den vigtigste købstad i regionen Bretagne. Byen er også blandt de største byer i Frankrig, og har omkring 220.000 indbyggere.

Rennes ligger inde i landet, centralt i Bretagne området – det gør byen til et naturligt bindeled og centrum for hele regionen.

Byen er desuden en af de mest interessante byer at besøge, for der er flere interessante kendetegn ved byen, som for eksempel dens historie og bygninger, hvoraf nogle er blandt de mest antikke i hele Bretagne regionen. Så hvis du skal til Bretagne, så er Rennes et godt udgangspunkt for din ferie.

Rennes historie

Ved sin tilblivelse var Rennes den vigtigste by i den keltiske Redones. Derefter blev byen en del af det romerske domæne, og den næste vigtige milepæl i byens historie var da den i det 20. århundrede blev udnævnt til købstad i Bretagne. Derfor har denne by haft en vigtig rolle i mange forskellige epoker og har gennemgået flere vigtige forandringer.

I det 18. århundrede, omkring år 1720, blev Rennes ramt af en katastrofal brand, som forårsagede store ødelæggelser på dens oprindelige bygninger og var skyld i, at byen ændrede sit generelle udseende. Senere, under anden verdenskrig blev Rennes atter alvorligt ramt, denne gang af bomber, hvilket forårsagede, at byen mistede nogle af dens bygninger.

Selv om mange af dens oprindelige bygninger og konstruktioner forsvandt, fremstår mange bygninger stadigvæk uforandrede. Blandt disse bygninger er der for eksempel, Duchesne tårnet fra det 15. århundrede, Palæet Saint Georges fra det 17. århundrede, Operaen fra det 19. århundrede, mange luksusvillaer fra det 17. og 19. århundrede, og flere torve fra det 18. århundrede.

Kapellet Saint Yves er en anden fantastisk konstruktion i Rennes, som har bibeholdt sine oprindelige egenskaber. Denne bygning blev konstrueret i det 15. århundrede, og er et fantastisk levn fra fortiden. Udover selve konstruktionen kan man også besøge de permanente udstillinger, som er hængt op på murene i katedralen Saint Yves.Hvor skal man bo i Rennes

Som nævnt er Rennes en storby i Frankrig og Bretagne regionen. Det betyder at der er mange overnatnings muligheder. Jeg synes man skal vælge et centralt hotel i Rennes, når man bor der. Så er det let at gå ud i byen og man skal ikke tænke for meget over eks. parkering mv.

Nedenfor har jeg udvalgt tre af de bedste hoteller i Rennes. Der er er både hotel i centrum samt tæt ved togstationen mv. Så der er lidt at vælge imellem. Der er indsat reklamelinks, så du let kan booke dit ophold.

3 gode hoteller i Rennes

  1. Hôtel Lanjuinais – Godt hotel i Rennes centrum. Vil du gerne bo på hotel i Rennes centrum, så kan Hôtel Lanjuinais være et godt bud. Hotellet ligger helt centralt, særligt beliggenheden er noget de besøgende sætter pris på ved dette hotel. Det ligger både tæt ved metro og tæt ved den smukke Place de la République. Der er gode værelser på hotellet og mulighed for morgenmad. Perfekt hotel til par og familier.
  2. Lejlighed Le Beaumont – Overnatning i Rennes tæt ved togstationen. Er du med tog, eller vil du gerne bo tæt ved togstationen, så er Le Beaumont et godt bud på overnatning i Rennes. Det er en lejlighed, hvor du bor helt centralt og blot 3-400 meter fra både metro og togstationen. Så det ligger helt perfekt. Lejligheden indeholder alt hvad man har brug for på sin ferie og er perfekt til eksempelvis en familie på 2 voksne og 2 børn. Lejligheden ligger desuden tæt på cafeer, restauranter, shopping, seværdigheder mv.
  3. Hôtel Anne De Bretagne – Dejligt Hotel i Rennes med parkering. Hvis du vil bo centralt i Rennes på et hotel der tilbyder parkering, så overvej Hôtel Anne De Bretagne. Du ligger tæt ved bl.a. den gamle bydel, restauranter og ikke mindst nogle af de spændende ting at se i Rennes. Der er fine værelser og mulighed for mogenmad. Så hvis du vil bo i hjertet og have adgang til parkering i Rennes, så kan Hôtel Anne De Bretagne være et bud.

Andre gode centrale hoteller i Rennes

Booking.com

Seværdigheder og oplevelser i Rennes og Bretagne

Der er masser af ting at se i Rennes og Bretagne. Rennes er som nævnt en helt central by i Bretagne og dermed også et godt udgangspunkt for at opleve Bretagne regionen.

Samtidig er Rennes en stor by – så ud over seværdighederne i Bretagne, så er der også oplevelser i selve Rennes by. Nedenfor kan du se nogle af de forskellige seværdigheder i Bretagne området


Læs evt. mere om Rennes på byens turist side Tourisme-rennes.com

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments