Populære historiske seværdigheder i Athen

Der er virkelig meget at se i Athen, for Athen har et væld af historiske oplevelser og seværdigheder. Men hvad skal man så se i Athen, hvis man gerne vil opleve nogle af de spændende historie og kultur oplevelser i Athen.

Det får du svaret på i dette indlæg.

Der er samlet en guide til de 5 mest populære historiske seværdigheder i Athen. Så kan du let se, hvilke andre turister vælger at opleve, når de besøger Athen.

I beskrivelsen af hver seværdighed, står både lidt om seværdigheden, hvor den ligger, samt et link til gode billetter til seværdigheden.

Top 5 populære seværdigheder i  Athen:

  1. Akropolis
  2. Cape Sounion & Temple of Poseidon
  3. Oraklet fra Delphi
  4. Athens, Piraeus, og den athenske riviera
  5. Meteora – fantastiske bjerge

Akropolis

Akropolis højen
Akropolis højen – med flere store antikke seværdigheder

Beskrivelse: Akropolis er den største seværdighed i Athen og den er et must at opleve når du er i byen. Akropolis og området omkring er et fantastisk sted, hvor der er fantastisk meget at opleve. Der er masser af muligheder for forskellige ture til Akropolis. Nogle af de spændende ting at opleve, ud over toppen af Akropolis er; Theatre of Dionysus (et amfiteater fra det 5. århundrede), Propylaea gateway, Erechtheion, Temple of Athena Nike og Parthenon. Så der er masser at se.

Du kan med fordel booke en billet, hvor der er en guide tilknyttet. For guiderne kan fortælle meget spændende historie og vise dig de mest spændende steder.

Nedenfor er link til billetter til Akropolis, hvor der er en guide tilknyttet samt Spring køen over billet. Det giver dig et fantastisk udgangspunkt til at opleve alt omkring Akropolis.

Adresse: Αθήνα 105 58

Populære billetter til Akropolis:

Cape Sounion & Temple of Poseidon

Poseidons tempel
Poseidons tempel

Beskrivelse: Tag med på en fantastisk smuk tur, som står i det antikke tegn. Du vil på turen fra Athen, komme forbi smukke sandstrande, utrolige ruiner, samt høre spændende historier fra det antikke Grækenland.

Ved Kap Sunion vil du opleve et af de smukkeste steder i Grækenland. Her kan du opleve en fantastisk panorama udsigt, fra det arkæologiske område. Selve Kap Sunion er et stort område, hvor der på spidsen er udsigt over havet, her er også ruinerne fra det store Marmortempel. Dette tempel tilhørte havguden Poseidon. Marmortemplet kaldes derfor også for Poseidons-tempel.

Adresse: Souniou 19500 Lavrio – området ligger ca. 60 km. fra Athen.

Populære billetter:



Oraklet fra Delphi

Delphi området – er næsten et must at besøge

Beskrivelse: Tag tilbage i historien og oplev stedet som dannede centrum for det antikke Grækenland.

Selve Delphi er stedet hvor Oraklet hørte til, der af navnet “Oraklet fra Delphi“, som du sikkert har hørt om. Det var her man søgte svar, i det antikke Grækenland. Oraklet fra Delphi tilhørte den græske gud Apollon. Det er et fantastisk sted, hvor du kan opleve en masse historie og græsk mytologi.

Med nedenstående billet kan du opleve det berømte teater, hvor der er smuk udsigt til de omkringliggende bjerge. Du besøger også Apollotemplet, oldtidens græske centrum, der er mest kendt for sit at det var her orakel var. Du kan se Delfi Museum, hvor den unikke bronzestatue Vognstyreren fra Delfi, Sfinxen fra Naxos og Statuen af Antinoos, alt sammen giver det et fantastisk indblik i den oldgræske kultur og historie.

Adresse: Delphi 330 54, Grækenland

Populære billetter til Delphi:

Athens, Piraeus og den Athenske riviera

Athenske riviera Piraeus
Piraeus – Athenske riviera

Beskrivelse: Dette er en af de mest populære og fantastisk afslappende samt spændende oplevelse i Athen. Du vil opleve Athen, den skønne havn i Piræus samt kystlinjen langs den athenske riviera. Du kommer også til at se seværdighederne i den oldgamle hovedstad, slap af på stranden i Agios Kosmas og meget mere.

Billetten er meget fleksibel og giver dig mulighed for at tage turen i egen tempo. Turen er nemlig med hop-on hop-off-billetter til de 4 forskellige buslinjer. Det betyder, at du let kan køre fra og til de steder du skal til.

Det er meget let at finde ud af og generelt en tur du skal tage, hvis du vil opleve nogle af de mest populære og spændende steder i Athen.

Adresse: Busserne kører fra mange steder i Athen

Populære billetter:

Meteora – bjergtagene historie og natur

meteora ved athen
Meteora bjergene

Beskrivelse: Oplev det fantastisk sted Meteora, som er et bjergområde og 6 hellige klostre. De historiske og gamle klostre, er bygget oven på store klippesøjler. Heroppe fra har man en fantastisk udsigt over de smukke område. Det er en fuldstændig unik oplevelse, der blander både unik historie og græsk natur. 

Adresse: Kalabaka 422 00, Grækenland

Populære billetter til Meteora:

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments